Camí de Nora

Escola d’Arts Escèniques a Sagunt

Sobre Camí

Ismael Bereje i Sergi Juesas, des de Camí de Nora, empren el teatre com a eina d’expressió, mediació i aprenentatge. Un projecte pedagògic i artístic que optimitza els beneficis de la disciplina teatral com a estímul i desenvolupament humà. Camí de Nora ha obtingut Premis i Reconeixements en la seua trajectòria.

¡Els nostres Cursos!!

Teatre Musical – Places Lliures
Teatre Infantil – Places Lliures
Tai Chí – Places Lliures
Teatre Primària -Esgotades
Teatre Jove – Esgotades
Teatre Adults – Esgotades
Classes de Canto – Esgotades 

Conta-Contes

Núvol Blanca – Novetat
La Maleta Menja Llibres
L’Escafamuntanyes del Garbí
La Rodalla de “El Mig Pollastre”

 – Per Sergi Juesas +34 618 43 78 96

Cuenta – Cuentos

Estreno Núbol Blanca
{

El Conta-Contes arriba per a transmetre la importància del llibre com a objecte ple de vida, somnis i emocions. La transmissió oral cada vegada és més necessària dins d’un món on les noves tecnologies ens hipnotizen a colp de tablet. Escoltar antigues i noves revisions dels contes afavoreix l’imaginari I la reflexió dels xiquet i les xiquetes… i dels adults també. 

– Autor Sergi Juesas

Cursos per a tots els nivells i edats -Places Lliures-

curso-teatro-musical-sagunto

Teatre Musical

Places Lliures

dimecres de 18,30 a 21,30 h 

Tres professionals especialitzats en cant, dansa i interpretació ens donen l’oportunitat de conjuminar aquestes tres disciplines des de la creació de personatge i les tècniques del teatre musical. Laura Amanda Asensi, Maria Jesús Suárez i Neftalí Sánchez treballaran en el nostre espai amb un grup reduït.

teatro-infantil-en-sagunto

Teatre Infantil

Places Lliures

dilluns de 18,30 a 19,30h

El més important per als xiquets i xiquetes és que juguen i des del joc se socialitzen. La tècnica teatral aplicada per a aquesta edat (de 3 a 5 anys) és *Jugant al *Teatre. Sandra *Godos , formada en *Camí de *Nora amb més de 10 anys d’experiència facilita un espai d’expressió i divertimento on aprenen a comunicar, acceptar regles o canalitzar la seua energia.

Tai chí

Places Lliures

dimarts i dijous de 19,30 a 20,30h 

Gisela Blasco, professora de Taitxí i Chikung amb més de 20 anys d’experiència ens ofereix des de Camí de Nora l’oportunitat d’entrar en aquesta tècnica mil·lenària. Aquest taller de dues hores setmanals  se’ns presenta com una fresca i silenciosa invitació a abandonar-lo tot per a fluir des del moviment, batec, energia, respiració…

 

Contacte

Les places són molt limitades per a posar-vos en contacte amb nosaltres, abans de manar el correu electrònic és millor que ens telefones al +34 618 43 78 96 o al +34 618 46 18 66

Visítanos

Calle Bravo, nº 6 – Bajo
46.500 Sagunto, Valencia

Llámanos

(+34) 618 43 78 96
(+34) 618 46 18 66

Envíanos un Correo

info@camidenora.com
noradecami@gmail.com

Abrir chat
1
t'animes?
or scan the code
Hola, en què podem ajudar-te?